Pakiety alergologiczne pokarmowe NOWOŚĆ!

PW20
Panel PSIE IgE - 60 oznaczeń
Zestaw umożliwia oznaczenie specyficznych przeciwciał - w sumie 60 alergenów podczas jednego badania w podziale na 12 typów: ziarnia, roztocza, trawy, zwierzęce, mięso, owady, drzewa, pleśnie, owoce morza, warzywa i owoce, nabiał, chwasty.
Wynik badania klasyfikowany jest w 3 przedziałach poziomów przeciwciał.
surowica do 10 dni
Nr Alergen
1 D. pteronyssinus
2 D. farinae
3 Acarus siro
4 T. putrescentiae
5 Olcha/Brzoza
6 Leszczyna
7 Klon jawor
8 Wierzba/Topola
9 Dąb
10 Sosna wejmutka
11 Akacja
12 Jesion amerykański
13 Ambrozja bylicolistna
14 Babka lancetowata
15 Bylica pospolita
16 Szczaw polny
17 Trawa bermudzka
18 Tymotka łąkowa /kupówka pospolita
19 Życica
20 Żyto uprawne
Nr Alergen
21 Sierść i naskórek kota
22 Wełna owcza
23 Pióra
24 P. notatum
25 C. herbarum
26 A. fumigatus
27 Candida albicans
28 A. alternata
29 M. pachydermatis
30 Pchła
31 Karaluch
32 Mięso wieprzowe
33 Mięso wołowe
34 Mięso kaczki
35 Mięso drobiowe
36 Mięso jagnięce
37 Mięso indycze
38 Mięso jelenie
39 Pszenica
40 Kukurydza
Nr Alergen
41 Ryż
42 Groch
43 Soja
44 Marchew
45 Ziemniak
46 Batat
47 Dynia
48 Pomidor
49 Jabłko
50 Drożdże piekarskie
51 Białko jaja
52 Żółtko jaja
53 Mleko
54 Ser cheddar/gouda
55 Krab/krewetka
56 Dorsz
57 Tuńczyk
58 Łosoś
59 Makrela
60 Orzech ziemny
© Copyright LAB-WET WETERYNARYJNE LABORATORIUM DIAGNOSTYCZNE S.C.
Realizacja: Collytics

Warszawa

ul. Wita Stwosza 30
02-661 Warszawa
tel. (22) 852 45 25
Kurier: 501-782-940

Uwaga! Laboratorium w Warszawie czynne 24h

Kraków

ul. Zakopiańska 270
30-435 Kraków
tel. (12) 256 32 76
Kurier: 501-077-911

Gdańsk

ul. Elbląska 117
80-718 Gdańsk
tel. (58) 301 90 41
Kurier: 501-274-874

Poznań

ul. Bukowska 70
62-070 Dąbrowa
tel. (61) 679 22 88
Kurier: 503-771-377

Wrocław

*Obsługiwany przez Poznań*

ul. Bukowska 70
62-070 Dąbrowa
tel. (71) 396 94 31
Kurier: 502-742-854

Szczecin

ul. Gęsia 6A
71-693 Szczecin
tel. (91) 817 11 59
Kurier: 501-631-408

Łódź

ul. Leszczynowa 4b
91-486 Łódź
tel. (42) 616 04 84
Kurier: 501-18-2222